donderdag, mei 10, 2007

Wonen in Nederland, Bouwen in Suriname

Hier kun je de bouw in de Apollostraat verder volgen.

5 opmerkingen:

Marita zei

hoi Monique
ik ben Marita
per toeval kwam ik op je blog terecht maar je foto's maakten me zoo blij :D
moest gewoon direkt een berichtje achter laten. Vooral van de Toenalaan. Toen ik nog in Su woonde liep ik zovaak door die straat , behalve als ie onder water stond natuurlijk HAHA.
Maar toch wel leuk om terug te zien. Ik woonde ook in die buurt vroeger en mijn ouders zitten r nog steeds. Ik herkende ook meteen het huis vanwaaruit je die foto's hebt genomen en ik weet nog dat ik altijd wel groette naar de mevrouw die daar woont.Is dat je oma ??
Grappig hee :D:D
nou dat was het ff snel in het kort
K zal maar eens gaan lezen wat voor spannende dingen je allemaal hebt meegemaakt daar.
groetjes
Marita

Monique Chelius zei

Wat een leuk berichtje heb je hier achtergelaten, Marita. Ik ben in dit huis aan de Toenalaan geboren toen het net af was. De oude vrouw is mijn oma die dit jaar 90 jaar wordt. Als ze je groette dan kende ze je vast ook wel. Hoe lang geleden is het dat je er woonde?
Er is niet veel veranderd in de Toenalaan zelf. Terwijl alle andere straten eromheen inmiddels geasfalteerd zijn, is de Toenalaan nog steeds een zandweg. Inmiddels is er wel meer hoogbouw in de straten eromheen, waardoor het uitzicht best is veranderd.

Groetjes,
Monique

alfredo zei

wow! you're contry is very nice!
nice 2 meet u

hans56 zei

Ik lees sinds kort je weblog. Wij gaan ook bouwen en hebben veel aan je goede en vele informatie. Echter is dit dan de manier om te reageren want ik heb zelf nog geen weblog. Ik wil graag communiceren.

Hans Wijngaard

Monique Chelius zei

Beste Hans,
Als je geen bezwaar hebt dat je vragen voor een ieder zichtbaar zijn, dan kan je deze inderdaad zoals je reeds hebt gedaan als reactie op mijn blog achterlaten. Wel handiger is het om dit op de andere site te doen; nl. www.moksimeti2.blogspot.com. Ik zal je vraag zo goed als ik kan beantwoorden, en anderen zouden er ook op kunnen reageren. Maar je kunt me ook direct e-mailen: moksi@online.nl.

Hartelijke groet,
Monique